Nega kose

Nega kose za brži rast ubrzava proizvodnju proteinskih ćelija i poboljšava cirkulaciju kože glave. Na taj način se aktiviraju folikuli i podstiče rast dlake.

Da bi vam kosa brže dostigla željenu dužinu, izbegavajte tretmane koji mogu da oštete dlaku, jer samo zdrava kosa može brzo da raste.

Možda je Vaša kosa prošla mnogo toga u skorije vreme poput bojenja, posvetljivanja ili trajne ondulacije. Da li su efekti previše očigledni? Počnite da pružate svojoj kosi posebnu negu. Posebna nega počinje sa nežnim pranjem kose šamponom.

Kada perete kosu, birajte šampone namenjene kosi bez volumena. Vaše teme, ili tačnije vaš folikul dlake je ključ za transformaciju vaše fine, tanke kose u glamuroznu kosu vaših snova.

Stavite tačku na perut i iritiranu kožu glave. Bilo da imate masnu ili suvu kosu ili osetljivu kožu glave, u našoj ponudi ima izbor od nekoliko preparata protiv peruti. preparat počinje da deluje prvim korišćenjem i ima dugotrajne efekte; perut nestaje, a kosa postaje zdrava i sjajna.

Proizvodi koji se trude da se prilagode potrebama muške populacije. Za razliku od žena, muškarci obično ne vole mnogo vremena da provode u sređivanju i doterivanju. Svaki muškarac voli brza i praktična rešenja.Specijalno dizajnirani za muškarce.