Prva faza čišćenja

Da li ste ikada odradili čišćenje svog organizma? Iznutra? Na prirodan način?
Ovo je prava stvar za sve one koji žele efikasno i potpuno da se očiste od svih parazita, bakterija, gljivica, nesvarene hrane i drugih začepljenja.

Naš program čišćenja se sastoji iz III faze:

✅ I FAZA je priprema organa za čišćenje i početak blagog čišćenje organizma
✅ II FAZA je Antiparazitni udar koja je centar čišćenja i najbitniji deo.
✅ III FAZA je obnova organizma i svih organa na prirodan način, biljkama iz netaknute prirode Sibira.

🌿 I faza programa čišćenja 🌿

Priprema creva i ostalih organa za proces čišćenja. Naša dva vrlo efikasna proizvoda će Vam promeniti život!

⚜️ Lymphosan Pure Life ⚜️

Efikasan biljni proizvod, koji čisti tanko i debelo crevo, a takođe i ostale organe. Bogat je prirodnim komponentama, koje ne samo da podstiču izbacivanje štetnih materija i toksina, već i pozitivno utiču na lečenje različitih sistema organa.  

Sadrži biljne komponente u čijem sastavu se nalaze fitoncidi – pravi prirodni antibiotici. Te supstance se efikasno bore s bakterijama, dezinfikuju i pružaju antibakterijsko dejstvo.
Izbalansiran biljni kompleks normalizuje varenje i pomaže pri rešavanju rasprostranjenih problema s digestivnim traktom, kao što su disbakterioza creva, hroničan zatvor i narušavanje izlučivanja žuči. Takođe ovo sredstvo pomaže i kod bolesti jetre.

Nekoliko komponenti istovremeno pomažu da pobedite različite oblike alergija. Tako, hranljiva vlakna doprinose vezivanju u crevima različitih alergena iz hrane, a prirodan inulinski kompleks se bori s disbakteriozom creva, koja ima veliki uticaj na pojavu alergija. Biljne komponente proizvoda imaju direktno antialergijsko dejstvo.

Sastav Lymphosan Pure Life-a 🧪

Pektin, smola, prašak od plodova čičoke, ekstrakt morača, ekstrakt korena čička, ekstrakt listova sušene masline, ekstrakt Harpagophytum procumbens, ekstrakt bajkalskog šiška, ekstrakt eleuterokoka, ekstrakt šipka, ekstrakt rastavića, ekstrakt ehinacee, ekstrakt aloe vere.

⚜️ Seber Nuur čaj⚜️

Normalizuje u isto vreme nekoliko najvažnijih organa i sistema, koji su odgovorni za očuvanje čistoće unutrašnjosti organizma:
⚜️ Aktivira funkcije čišćenja creva zahvaljujući blagom dejstvu sene i Elettaria cardamomum
⚜️ Normalizuje crevnu mikrofloru zahvaljujući kurilskom čaju koji ulazi u sastav;
⚜️ Aktivira funkcije čišćenja urinarnih organa i normalizuje balans vode i soli zahvaljujući blagom dejstvu na izlučivanje urina listova ribizle, Elettaria cardamomum i trave klevera;
⚜️ Aktivira funkcije čišćenja jetre zahvaljujući blagom dejstvu na izlučivanje žuči kurilskog čaja i čička, stimuliše neutrališuće fermente jetre pod uticajem aktivnih komponenti koprive;
⚜️ Stimuliše funkcije čišćenja kože zahvaljujući ribizli i travi klevera koji podstiču znojenje;
⚜️ Normalizuje zaštitne funkcije imunog sistema zahvaljujući antialergijskom i imunomodulirajućem dejstvu crvenog klevera i čička.

Sastav Seber Nuur čaja 🧪

Ekstrakt sene, listovi crne ribizle, plodovi kardamona, kurilski čaj, crveni klever, koren čička, cvetovi kamilice, listovi koprive

Ukoliko imate neko pitanje u vezi proizvoda ili želite da naručite nešto, možete nam poslati u kontakt formi ili na instagram stranici “prirodno iz sibira” . 📥

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ako želite nešto da napišete, molimo Vas da komentarišetex