Detoks i mršavljenje najjači program

Najjači program za mršavljenje i detox

Ova tri proizvoda stimulišu procese mršavljenja i izlučivanja toksina iz tela na prirodan način! Jako dobro izbacuju sve stetno, visak vode i masnoce. Mršavite i odradite DETOX svog tela 100% prirodno.🍃

🌱Lymphosan Pure Life🌱

Efikasan biljni proizvod, koji čisti tanko i debelo crevo, a takođe i ostale organe. Bogat je prirodnim komponentama, koje ne samo da podstiču izbacivanje štetnih materija i toksina, već i pozitivno utiču na lečenje različitih sistema organa.

🌱Prirodni inulinski koncentrat – PIK🌱

Čisti creva od loših bakterija a dobre bakterije ostavlja netaknute. Redovno uzimanje inulina podstiče normalizaciju ugljenih hidrata i masti, ubrzava metabolizam kod pacijenata sklonim gojaznosti i višku kilograma. Doprinosi brzom očuvanju crevna i suzbijanju štetnih mikroorganizama crevne flore.
Inulin ima blagotvorno dejstvo na sve organe, čini da se osećate lepše i imate više energije svaki dan.

🍃Paracleanse Triple Set🍃

Prava stvar ukoliko želite potpuni detox organizma,ukoliko hoćete lepše da se osećate u svom telu i imate više energije.

Ovo je ključan proizvod za čišćenje organizma, izbacivanja toksina, nesvarene hrane, ubijanja parazita, bakterija i drugih neželjenih stvari u vašim organima. Tri faze čišćenja izbacuju sve neželjeno iz vaših creva i ostalih organa dok njih same ostavlja netaknute, čak utiču pozitivno na njihovo obnavljanje. Posle ovog proizvoda imaćete mnogo više energije, volje i života.

🍃Seber nuur čaj🍃

Zahvaljujući blagom dejstvu sene i Elettaria cardamomum, normalizuje crvenu mikrofloru zahvaljujući kurilskom čaju koji ulazi u sastav, stimuliše funkcije čišćenja kože. Pomaže izbacivanje svog viška masnoće, toksina i nesvarene hrane iz tela, čisti organe, obnavlja celokupan sistem.

🍀Kuril saj čaj🍀

Osetite komfor i lakoću zahvaljujući unikatnim svojstvima kamilice, kurilskog čaja, bokvice i Buplēurum-a!

Kamilica, kurilski čaj, bokvica i Buplēurum normalizuju rad sistema za varenje i obnavljaju crevnu mikrofloru.
Kamilica podstiče neutralisanje toksina, smanjuje upale i podstiče smanjivanje prekomerne kiselosti želuca.
Kurilski čaj podstiče formiranje jakog imuniteta, harmonizuje varenje i pomaže sistemu za varenje da radi pravilno.

Ukoliko imate neko pitanje u vezi proizvoda ili želite da naručite nešto, možete nam poslati u kontakt formi ili na instagram stranici “prirodno iz sibira” . 📥

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ako želite nešto da napišete, molimo Vas da komentarišetex