Detoks i mršavljenje napredni program

Napredni program za mršavljenje i detox

Ova tri proizvoda stimulišu procese mršavljenja i izlučivanja toksina iz tela na prirodan način! Jako dobro izbacuju sve stetno, visak vode i masnoce. Mršavite i odradite DETOX svog tela 100% prirodno.🍃

🌱Lymphosan Pure Life🌱

Efikasan biljni proizvod, koji čisti tanko i debelo crevo, a takođe i ostale organe. Bogat je prirodnim komponentama, koje ne samo da podstiču izbacivanje štetnih materija i toksina, već i pozitivno utiču na lečenje različitih sistema organa.

🌱Prirodni inulinski koncentrat – PIK🌱

Čisti creva od loših bakterija a dobre bakterije ostavlja netaknute. Redovno uzimanje inulina podstiče normalizaciju ugljenih hidrata i masti, ubrzava metabolizam kod pacijenata sklonim gojaznosti i višku kilograma. Doprinosi brzom očuvanju crevna i suzbijanju štetnih mikroorganizama crevne flore.
Inulin ima blagotvorno dejstvo na sve organe, čini da se osećate lepše i imate više energije svaki dan.

🍃Seber nuur čaj🍃

Zahvaljujući blagom dejstvu sene i Elettaria cardamomum, normalizuje crvenu mikrofloru zahvaljujući kurilskom čaju koji ulazi u sastav, stimuliše funkcije čišćenja kože. Pomaže izbacivanje svog viška masnoće, toksina i nesvarene hrane iz tela, čisti organe, obnavlja celokupan sistem.

🌲Aminaj em čaj🌲

Bogorodična trava normalizuje rad sistema za varenje, podstiče izbacivanje toksina i poboljšava procese razmene.
Nana podstiče izbacivanje otrova, poboljšava varenje i otklanja napetost.
Vratić smanjuje upale, povoljno utiče na rad jetre, žučne kese i celokupnog sistema za varenje.
Kamilica podstiče neutralisanje rada creva i poboljšava varenje.
Kukuruzna svila i klipovi podstiču pravilan rad jetre i žučne kese, normalizuju rad jetre, smanjuju grčeve, podstiču neutralisanje uticaja štetnih jedinjenja koja ulaze u organizam hranom.

Ukoliko imate neko pitanje u vezi proizvoda ili želite da naručite nešto, možete nam poslati u kontakt formi ili na instagram stranici “prirodno iz sibira” . 📥

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ako želite nešto da napišete, molimo Vas da komentarišetex