Fito čaj od divljeg bilja № 2 (Ženska harmonija)🍵🍃

30 filter kesica

Mirisna mešavina na bazi žalfije, matičnjaka, nane i klevera će vas ispuniti spokojem i pomoći će vam da obnovite resurse ženskog organizma, takodje pomaže kod menstrualnih bolova i čisti matericu i jajnike.

Ženi je potrebno malo mira i…šolja posebnog biljnog čaja kako bi uspostavila unutrašnju harmoniju. Mirisna mešavina na bazi žalfije, matičnjaka, nane i klevera će vas ispuniti spokojem i pomoći će vam da obnovite resurse ženskog organizma.

Žalfija ima protivupalno i antipiretičko dejstvo, otklanja nervozu i smiruje.

Matičnjak vam pomaže da uspostavite duševni mir, poboljšava varenje i jača odbrambene snage organizma na prelazu godišnjih doba.

Nana vam pomaže da otklonite stres, poboljšava cirkulaciju, povećava izdržljivost i pomaže vam da se izborite s dugotrajnim umorom.

Klever podstiče obnavljanje organizma, povećava odbrambene funkcije, poboljšava stanje kože i predstavlja dodatni izvor vitamina.
Uspostavite unutrašji balans i uživajte u aromi letnjeg bilja!

Sastav 🧪

Trava Leonorus-a, trava Medicago, trava lekovitog matičnjaka, listovi nane, listovi žalfije, trava Hypericum-a, trava origana, trava klevera.

Ukoliko imate neko pitanje u vezi proizvoda ili želite da naručite nešto, možete nam poslati u kontakt formi ili na instagram stranici “prirodno iz sibira” . 📥

5 1 vote
Article Rating
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ako želite nešto da napišete, molimo Vas da komentarišetex