🌱Synchrovitals V🌱

60 Kapsula

Dodatak ishrani sa arabinogalaktanom i biljnim ekstraktima

Synchrovitalis V utiče na poboljšanje imuniteta kod odraslih.
Preporučuje se odraslima kao izvor ginsenozida i dodatni izvor apigenina. Sadrži polisaharide, među kojima su najznačajniji – arabinogalaktan (posebna materija izdvojena iz ariša). To je odličan stimulator imunološkog sistema, skoro je dva puta efikasnije od ehinacee povećava formiranje ćelija imuniteta. S obzirom da je izvor dijetetskih vlakana, arabinogalaktan poboljšava ishranu, usvajanje i očuvanje zdravlja digestivnog trakta.

Stimulator imunološkog sistema

Sadrži kompleks ResistAid™, koji predstavlja kombinaciju arabinogalaktina i prirodnih biološki aktivnih polifenola, koji su izdvojeni iz ariša, koji je odličan stimulator imunološkog sistema.

Efikasnost aktivnih materija je klinički dokazana

Kompleks aktivnih biljnih materija ResistAid™ – polisaharid, koji je izdvojen iz ariša, sadrži arabinogalaktin i polifenole. Arabinogalaktin je efikasan protiv ulaska patoloških mikroorganizama, što je potvrđeno specijalnim istraživanjima (Udani i koautori, 2010) u Nemačkoj.

Antimikrobno dejstvo

Sadrži bokvicu, žalfiju i kamilicu – biljke koje imaju antimikrobno i protivupalno 

Sastav 🧪

Sastav (Kompleks № 1): arabinogalaktan dobijen od ariša, ekstrakt korena ženšena, ekstrakt listova bokvice.
Sastav (Kompleks № 2): arbinogalaktan dobijen od ariša, ekstrakt listova žalfije, ekstrakt cvetova kamilice, ekstrakt majčine dušice.

Ukoliko imate neko pitanje u vezi proizvoda ili želite da naručite nešto, možete nam poslati u kontakt formi ili na instagram stranici “prirodno iz sibira” . 📥

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ako želite nešto da napišete, molimo Vas da komentarišetex